Vinduespudser på arbejde i Holte

Når du gerne vil have, at dine vinduer bliver pudset helt rene og strålende blanke, så kan du med fordel kontakte det professionelle vinduespudserfirma CL Polering i Holte.

Her har du med et meget professionelt firma at gøre. Kontakt dem gerne, hvis dine vinduer skal pudses hurtigt og effektivt – så det holder.

Firmaet servicerer også mange tilfredse erhvervskunder. Det kunne måske også være noget for jer? Individuelle løsninger er en mulighed.

Hvem er CL Polering?

Dette servicefirma har nogle års erfaring på bagen. De kører på hele Sjælland, og naturligvis kommer de også gerne til Holte. Det gælder både for private og for erhvervskunder.

Hyrer du dette pålidelige firma til at arbejde for dig, så kan du blandt andet regne med at få:

  • Et firma, der kommer til tiden
  • Dygtige fagfolk og professionelt udstyr
  • Hurtigt og effektivt arbejde
  • En miljøvenlig tilgang
  • Et perfekt resultat
  • Gode priser
  • Et pålideligt firma

Ingen vinduer er ens, og ingen vinduesfag er ens. Det giver nogle individuelle forhold, der skal tages hensyn til, når vinduerne skal pudses.

Desuden kan der være nogle helt særlige geografiske forhold, som den erfarne vinduespudser også skal tage højde for.

CL Polerings øvrige serviceydelser

Selv om vinduespudsning er firmaet primære kerneydelse, så tilbyder de også andre typer af services. Det er primært nogle, der skal ordnes udenfor. Det kunne for eksempel dreje sig om følgende:

Har du brug for at få foretaget en eller flere af disse ydelser, så er det bare at kontakte CL Polering og få lavet en helt skræddersyet løsning. Det er vigtigt for dit hus, at det bliver vedligeholdt. Det er vigtigt både for udseendet på både hus og have og bestemt også for husets holdbarhed.

Husk den gode naborabat

Når du benytter dig af CL Polerings serviceydelser, så har du og dine gode naboer også mulighed for at få andel i firmaets gode naborabat. Denne naborabatordning går ud på, at I alle sammen får pudset vinduer eller udført andre af firmaets ydelser på den samme dag.

Hvis I gør det, så kan alle dem, der er med i aftalen, på ydelserne til en reduceret pris. CL Polering er ret glad for denne rabatordning, fordi det er en stor fordel for dem, at der skal rykkes ud til det samme lokalområde på den samme dag. Det sparer dem nemlig for en del kørsel og for en del tid.

Denne besparelse vil firmaet gerne lade kunderne få gavn af. Det kan I så få på denne måde. Desuden kan I så få pudset alle jeres vinduer på samme dag. Det bliver bare flot.

CL Polering servicerer også erhvervskunder

Det er ikke kun private kunder i Holte, som dette firma servicerer. De har også mange tilfredse kunder blandt erhvervsfolket. De har flere serviceydelser på menukortet, så det er bare at plukke fra det og med det som udgangspunkt få sammensat et helt individuelt tilbud.

Der kan være tale om opgaver både udenfor og indenfor, og der kan også blive tale om en form for abonnementsordning, som bare kommer til at køre mere eller mindre af sig selv. Ingen opgave er for stor eller for lille for CL Polering i Holte. Kontakt gerne firmaet allerede i dag og få arrangeret et møde og en efterfølgende god aftale.