Smid smøgerne ud og start på e-cigaret

Har du et ønske om at stoppe med at ryge, er en e-cigaret et oplagt hjælpemiddel i kampen mod smøgerne. Med e-cigaretten skånes du for de flere tusind skadelige tilsætningsstoffer, som findes i en almindelig cigaret, og så er den elektroniske cigaret desuden både enkel og smagfuld i sit design.

Den elektroniske cigaret gør det muligt for dig selv at bestemme dit nikotinindtag, og dermed får du nemmere ved at trappe ud af din nikotinafhængighed. Den e-juice, som skal påfyldes cigaretten, findes nemlig med et nikotinindhold lige fra 0 mg. til 20 mg. Dermed vælger du også selv, om du vil ryge e-juice med nikotin, eller om du blot vil nyde den med en af de mange forskellige smagsvarianter lige fra ananas til vanilje.

Det er væsentligt billigere at ryge elektroniske end almindelige cigaretter, og så slipper man som forbruger for den røglugt, man kender fra de almindelige cigaretter. Desuden er de elektroniske cigaretter ikke omfattet af rygeloven.

Dampen fra e-cigaretten indåndes og nydes præcis som med cigaretrøg – til gengæld bliver man altså fri for de ca. 4000 skadelige tilsætningsstoffer, en almindelig cigaret indeholder.

Den består af tre dele: en atomizer/clearomizer, et batteri og et mundstykke, og delene kan købes separat hos Easy to Smoke.

I atomizeren dannes dampen, og i clearomizer-modellen er atomizeren kombineret med væskebeholderen og danner dermed en tank. Clearomizeren er fremstillet i transparent plastik – så ved du præcis, hvornår e-cigaretten skal påfyldes med væske.

Tilmed findes der både vægstik og opladere samt tasker og holdere til dit udstyr. Det kan alt sammen købes hos Easy to Smoke. Her tester vi selv alle varer for at sikre kunderne den bedste oplevelse med de bedste produkter.