Sexlegetøj I kan købe sammen som par

Der kan være mange fordele ved at man sammen som par, køber et sexlegetøj. Det kan være sjovt at prøve nogle ting af sammen, som er lidt nyt og spændende i sengen. Der er alle mulige variationer af sexlegetøj. I kan herunder læse lidt om nogle eksempler på sexlegetøj som I kan købe.  

Vibrator 

En vibrator er altid en sikker vinder at anskaffe sig sammen som par. En vibrator kan hjælpe med at gøre nydelsen endnu bedre. Antallet af forskellige vibratorer er nærmest uendeligt. De findes i alle mulige forskellige størrelse og det de kan er meget varierende. Man kan få nogen man kan rejse med eller endda lave sin egen. Det kommer meget an på kvaliteten af vibratoren. En vibrator vil helt sikkert gøre kæresten glad og det vil blive en sjov gave. Hvis du holder af at give din kæreste anderledes gaver, så kan du klikke her og blive inspireret 

Håndjern

Hvis I holder af at bruge lidt bondage og finder det sjovt at binde hinanden så er håndjern perfekt til jer. Man kan drille hinanden lidt med håndjern og opbygge en stemning, som giver lidt spænding til sexlivet. Når man er i håndjern, så er man i sin partners hænder og det kan frækt, ikke at kunne gøre noget. Det er meget populært at anskaffe sig et par håndjern fordi der er mange, der finder det sjovt at binde deres partner. Håndjern kan klart anbefales, hvis man skal give lidt gnist til soveværelset.

Sexspil

Sexspil er begyndt at komme frem nu og er perfekt, hvis man er en lille smule konkurrencemenneske. Man skal for det meste gennemføre nogle opgaver, som handler om at tilfredsstille hinanden så begge parter får noget ud af spillet. Det er en sjov måde at blande spil og nydelse sammen i en. Det vil give jer mange gode grin, men også mange gode stunder af nydelse. Sexspil er for det meste anbefalet til forspil, men man kan altid tage det længere ud.

En forførelsesfjer

En forførelsesfjer er det perfekte sexlegetøj til forspil. Man kan lade den glide hen over kroppen på sin partner mens de har bind for øjnene, så sanserne er skærpet og så man bedre kan mærke sensationen når man glider forførelsesfjeren hen over kroppen. 

Hvis I gerne vil kigge lidt nærmere på noget sexlegetøj, så kan i gå ind på sexlegetøj anmeldelser og kigge lidt rundt i blandt nogle anmeldte produkter.