Sådan fik min familie råd, til at opleve Paris

Så var det snart juleferie. Jeg vågnede 6 om morgenen, og tændte for bruseren. Jeg skulle lige tage et bad inden min sidste dag inden ferie. Efter fik jeg noget godt morgenmad. Min mor havde lavet vafler. Hun plejer tit at lave noget god morgenmad om morgenen når hun har energi. Efter jeg fik spist noget morgenmad, gik jeg ud for at børste mine tænder. Så pakkede jeg min taske og gik ud ad døren. Jeg havde lidt travlt fordi jeg kunne se at toget var forsinket. Heldigvis nåede jeg stadig i skole til tiden. Jeg mødes med min ven derhenne. Vi glædet os begge til ferien. Det var en kort skoledag. Vi fik fri allerede klokken 12. Jeg kunne ikke vente på at få fri. Jeg havde dansk lige nu. Det var virkelig hårdt. Jeg sad bare på stolen og var ved at falde i søvn. Min hjerne tænkte ikke på andet end der snart var ferie. Klokken slog så 12, og vi havde endelig fri. Jeg skyndte mig hjem. Jeg var den eneste hjemme. Jeg sad bare og så noget tv. Så kom mine forældre hjem efter nogle timer. Vi snakkede om at planlægge en rejse i ferien. Vi alle ville vildt gerne til Paris. Vi sad inde i stuen og kiggede på rejser. Vi fandt billetter til Paris om 2 dage. Vi valgte at booke den. Mine forældre tog så et lån, for at bestille billetterne. De fik et godt lån fra Letfinans.dk fortæller de. De bestilte så billetterne. Jeg begyndte hurtigt at pakke min taske. Jeg glædede mig virkelig til at rejse. Jeg kunne ikke tænke på anden dagen inden vi skulle rejse. Jeg glædede mig til se hele Paris, da jeg har hørt så meget godt om det. Det ville være den bedste rejse.