Rene fliser med den rette fliserens

For mange af os er rengøring en lettere sur tjans. Dét gælder særligt i de perioder, hvor vi har meget andet at se til i hverdagen. Alligevel er det vigtigt, at du ikke forsømmer rengøringen og vedligeholdelsen af hus og have. Det er svært at føle sig tilpas i et hjem, der konstant er snusket og snavset.

Én af de mest frustrerende rengøringsopgaver er fliserens, som du derfor med fordel kan få klaret af professionelle. Jo længere tid du lader fliserne stå til, jo sværere bliver det at slippe af med kalk, mug, svamp og andet uvelkomment snavs, der sætter sig på flisernes overflade.

Noget om flisepest

Flisepest er én af de mest udbredte former for flisegener. Begrebet dækker over en organisme eller en sammenvoksning af alger og svamp, som af og til også betegnes lav. Flisepest findes i mange forskellige former, men typisk vil pesten vise sig som små, runde cirkler på dine fliser. Flisepest ses oftest på terrasser og i indkørsler, hvor der enten jævnligt er skygge eller ofte er vådt. Flisepest er mest almindeligt i løbet af vinterhalvåret.

Du kan som regel godt fjerne flisepest selv. Det kræver blot, at du har de rette materialer til opgaven. Vigtigst af alt er, at du bruger et bestemt middel, som er udviklet specielt til kampen mod flisepest, og at du har en spand vand og en gulvskrubbe. Fliserens er hårdt arbejde, og dertil kan det være mere end tidskrævende, hvis det er lang tid siden, du sidst har renset dine fliser.

Dét dækker fliserens over

Som begrebet antyder, dækker fliserens over en grundlæggende behandling og rengøring af dine fliser. Fliserne kan både være terrassefliser og forskellige former for klinker i køkkenet og på badeværelset. Hvis du har svært ved at finde tiden til at klare opgaven selv, kan du med fordel søge hjælp hos de professionelle.

Få professionel hjælp til rensningen af dine fliser

Når du hyrer en professionel fliserenser, sikrer du dig, at fliserensen foregår hurtigt og grundigt. Du sparer desuden en masse tid, som du da kan bruge på noget andet, mens rengøringen står på. I dag findes der mange firmaer, som specialiserer sig i rengøringen af private hjem. Gør eventuelt som mange andre og hyr Renoverflade, næste gang dit hjems fliser trænger til en kærlig rengøringshånd.

Renoverflade tilbyder professionel fliserensning, som både er hurtigere og markant billigere, end hvis du skulle lægge nye fliser. Når Renoverflade påtager sig din fliserens, imprægnerer de samtidig dine fliser, hvilket både forlænger flisernes levetid og minimerer de frostsprængninger, der som regel særligt viser sig på udendørs fliseområder.

Bæredygtig fliserens med Renoverflade

Renoverflade tilstræber altid bæredygtige løsninger i deres arbejde. Derfor anvender de kun renseprodukter, som er godkendt af den danske miljøstyrelse. Derved kan du have en flot have og et kalkfrit hjem uden at gå på kompromis med den ordentlige behandling af dét miljø, som vi alle deler.

Kontakt Renoverflade via kontakformularen på deres hjemmeside og få et uforpligtende tilbud på fliserensningen i dit hjem.