Outdoor Living

I moderne tid er det ikke kun de indvendige rammer der får prioritet når der skal designes velfærd og hygge. Tingene skal hænge sammen og signalere ro og harmoni. Der bliver fokuseret på produkter med minimal vedligehold og i god langtidsholdbar kvalitet.

Galvaniserede havemøbler

I stedet for at udskifte sit eksteriør for ofte kan det godt lønne sig at købe de bedste materialer fra starten. I vores lille land med et klima der tager hårdt på de udendørs ting, skal de være af en vis kaliber for at modstå vejr og vind. Outdoor Living betyder som nævnt at vi lever vores liv udendørs når muligheden er derfor.  De tider er også forbi hvor haveejeren orker at slibe sine træ havemøbler ned og give olie hver anden år. De kostede jo 10.000,- og skal ikke bare sådan smides væk 😉 – for derefter at tjekke alle krukkerne for frostskader fordi de blev købt lidt for billigt, eller du glemte at sætte dem ind til vinter.

Nu er der kommet andre muligheder på markedet som letter de årlige forpligtelser – forår og efterår. F.eks super lækre ude møbler i galvaniseret jern med betonfliser i bordpladen. Flotte produkter der henvender sig til den moderne boligstil hvor kvalitet og design smelter sammen. Ingen vedligehold, maling eller andre tilbagevendende nødvendigheder.

Langbord i galvaniseret jern

I samme serie af galvaniserede produkter som de unikke havemøbler finder du også lanterner, fuglehuse & redekasser i samme gode kvalitet som taler til hinanden. Iøvrigt med smart magnetluk og i innovativt minimalistisk dansk design.

Galvaniserede Lanterner

En anden historie er at investere i eksklusive Grandelight krukker der holder år efter år og som er designet og fremstillet til det skandinaviske klima. Frostsikre og lavet i super holdbar glasfiber der gør dem lette at håndtere. De fås i utallige variationer og udformninger så de passer til dit temperament og pengepung. Ekslusivt autentisk terrazzo look.

Grandelight Krukker Udendørs

Der kan bygges små nicher i haven eller på terrassen, så det bliver en sand fornøjelse at være ude. Vores fritid får højere status i en ofte hektisk hverdag, hvor vi glemmer at føle ind og nyde vores velovervejede indkøb af lækre kvalitetsprodukter. Hvor tit har du ikke ærget dig over at have købt lidt for impulsivt eller lidt for billigt ind fordi der opstod et akut behov. En god anbefaling er at vente til der er råd og så gå efter den bedste pris på de ting der gør glad helt ned i maven 🙂 – Husk du får hvad du betaler for.

God fornøjelse.