Mit frække mande latex tøj

Jeg er en mand. Og ja, jeg kan godt lide at gå i latex tøj. Jeg føler mig fræk når jeg gør det. Det er både den fornemmelse jeg får når jeg har det på. Altså den følelse det fysisk giver mig at have noget latex materialer på i form af tøj som givver den der spændstige gummifølelse.

Men det jeg nyder i næsten lige så høj grad som den fysiske følelse af latex tøj er også de anerkendelser og den opmærksomhed som sådan noget tøj giver. Det er selvsagt ikke i fuld offentlighed at jeg bærer latex beklædning fra tøj til tå. Men selv når jeg tager det på. Når jeg iklæder mig mit latex outfit i små samfund, hvor lidt outlandish beklædning er normalt, så giver det stadig utrolig positive reaktioner. Det elsker jeg.

Hvorfor valgte jeg som mand at gå i latex tøj

Men som jeg startede, så er den fysiske fornemmelse også en stor del af grunden til at jeg selv som mand elsker latex tøj. Dette skyldes ikke mindst nogle vidunderlige bloggere som rundt omkring på nettet har både opfordret til at jeg og mange andre skulle give mænd lov til at iklæde sig latex tøj. Og tusind tak for det. Jeg har lige herover linket til et af de første og bedste indlæg jeg kan huske omkring det. Og netop det indlæg var en af grundende til at jeg syntes det var en super start på mit lille tøj eventyr ind i latex-universet.

Det er ikke mange mennesker som ikke har hørt om latex tøj, eller måske allerede har prøvet det eller set det. De fleste kvinder har faktisk prøvet måske latexbukser eller andet latex tøj. Det er derimod ikke mange mænd som trækker i et par latex bukser eller andet herretøj i latex.

Formålet med mit indlæg er måske også på den måde at opfordre en smule til det. Hvis jeg kan indvilge bare én mand mere til denne fantastiske verden så bliver jeg en utrolig glad mand.

Det er altså både et mål og mine ord et middel til at samle flere i denne lille qlique af mænd der tør tage springet ud af deres komfort zone og give dette fetish omtågede lille niche et skud. Man skal tør tage chancer her i livet.