Lanterner & Havelygter

Brug flotte lanterner og lygter til ekstra hyggelig romantisk stemning.

Hos os har vi et stort udvalg af smukke lanterner i god kvalitet. Fra store havelanterner til små søde bordlanterner.

Vores lanterner er i håndlavet unikt design, flot håndværk der klæder hver en bolig og have. Sjovt nok er næsten alle mennesker draget af lanternens magi. Måske har vi en indbygget lærdom om, at de håndholdte lygter fra gamle dage har en essentiel værdi for vores eksistens. Måske sætter det fantasier og drømme i gang hos os, som giver en basal tryghedsfølelse af stor værdi.

En smuk lanterne går heller aldrig af mode som gaveide. Man kan altid bruge en lanterne mere til sin samling. Hos os kan du finde lige den model der passer til situationen og økonomien. Vi sender gerne direkte til din valgte modtager.

Tá en tur forbi vores netbutik og find flotte lanterner & lygter til stemning og lækker hygge i dine omgivelser, ude som inde. Vi har lanterner fra f.eks Nordal –  Stjernholm Teller Design & andre udvalgte leverandører der garanterer håndlavet kvalitet og flot design.

Glem ikke at  flotte lanternekroge & hooks an fuldende oplevelsen. Hæng f.eks dine hængelanterne forskudt på væggen, på en lanterne galge i stedet for loft montering. Vi har nogle rigtig flotte modeller i god kvalitet.

Lanterner i rustfrit stål

De sidste nye innovative tiltag i vores butik er super flotte lanterner i rustfrit stål der er 100% vedligeholdelsesfrie og med et utroligt eksklusivt look. Det gør lige den sidste forskel at de fremstår højblanke og at de kan fås i sæt, så de dækker et stort spekter for anvendelse både ude som inde.