Lamper Online

Lamper & lækker belysning.

Er det ikke sådan at lamper til boligen ofte bliver et impulskøb ?

Hos somo-art.dk har vi lamper online, der har et strejf at nostalgi og historie. Lamper du ikke finder i detail handelen og som tilfører en helt unik sjæl til din bolig.

Belysning til boligen behøver jo ikke at være kedelig. Det er jo trods alt en vigtig del af vores hverdag, ikke mindst i de mørke måneder hvor lyset er det mest livgivende element for mennesket.

Vi har smukke glaslamper fra b.la Nordal, stilede lamper i børstet stål, etniske lamper i flot udskåret metal og unikke klassiske lamper i både messing & bronze. Lamper som allesammen kan begå sig som enkeltheder og selvstændige funktionelle lyskilder med stor charme.

Det må godt være lidt spændende og motiverende hver gang du trykker på tænd knappen. Det er en god fornemmelse når man er glad helt ned i maven, fordi lampevalget var velovervejet.

Smukke utraditionelle lamper

Et kapitel for sig er de helt utrolig smukke Tiffany Lamper

Håndlavede kunstværker i flot glasmosaik, der spreder en helt utrolig varme og glæde overalt i din bolig.

Vi er selv helt euforiske over hvor meget stemning  Tiffany lamper kan sprede på en mørk og kedelig dag. Hver lampe er helt unik og de små stykker glasmosaik er nøje udvalgt efter farve og facon. De bliver omhyggeligt omviklet med en blanding af kobbertråd og blytråd, for derefter at blive loddet sammen, stykke for stykke, til en smuk glasskærm med sit helt eget liv. Lampefoden på disse lamper er oftest i mørk antik patineret tin, som giver en god stabil base for den massive glasskærm.

Vi har et temmelig stort udvalg online af disse lækre klassiske lamper, så du kan finde netop den model du synes vil kunne gøre en forskel i dit hjem. Både væglamper, loftslamper og bordlamper i glasmosaik er i vores sortiment på somo-art.dk

Vores Tiffany lamper er i højeste kvalitet og sælges til Danmarks bedste priser.