Hvorfor leje en bartender hos ZubarDubar?

Måske er du stødt på ZubarDubar i din søgning efter en bartender? Så vil du sikkert gerne vide, hvorfor du lige skulle vælge dem til at stå for cocktails til dit event!

Hvis du er på udkig efter en seriøs og serviceminded virksomhed til at stå for bartendere og lækre drinks, så lej en bartender hos ZubarDubar. Med erfaring siden 2006 er de den største cocktail catering i Danmark med tusindvis af events hvert år. På baggrund af dét har de en solid erfaring med at servicere alle typer af kunder og fester.

Deres service får altid topkarakter af kunderne, hvilket er din forsikring om, at det bliver et event af højeste kvalitet, når du lejer en bartender hos netop dem.

 

En løsning der passer dig og dit event

Hos ZubarDubar er du garanteret, at løsningen passer til netop dit ønske og din fest. Hvad end du holder en stor fest for 1.500 mennesker eller et mere intimt arrangement for 30 familiemedlemmer, så forstår de at sammensætte en bar til netop den type fest.

Derudover kan du vælge mellem 45 lækre cocktails. Du finder alt fra de største bestsellere på barerne til de mere unikke smagsvarianter.

Der er derfor god mulighed for at sammensætte lige præcis det cocktailkort, du har i tankerne. Og der god mulighed for at tilfredsstille alle dine gæster!

Du kan også vælge at leje alt fra en mobilbar, en komplet løsning eller blot en bartender.

 

Erfaring og kvalitet i fokus

En ting, er det absolut vigtigste hos ZubarDubar: Alle kunder skal være glade og tilfredse for den service, de har modtaget.

Det kan du fornemme både, når du modtager deres kundeservice i telefonen, og når du har en af deres bartendere bag baren. Hvis der er noget, som ikke er, som det skal være, så retter de op på det. Du skal derfor altid kontakte dem, hvis noget ikke lever op til dine forventninger.