Få styr på din sukkertrang.

Sukkertrang

 

Mange kender til lysten til noget sødt, enten efter et måltid, i bilen eller trangen til sukker når man skal hygge sig. Hypnose mod sukkertrang i Vejle ved J-hypnose, har udviklet et behandlingsforløb for sukkertrang. Behandlingsforløbet strækker sig over primært to behandlinger adgang til de gratis hypnoselydfiler samt de behandlinger man skulle have brug for. 

Hypnosens historie

Hypnoseterapi Vejle mestre den ældgamle og dokumenteret hypnoseform, der første gang blev registreret i år ca. 1100. Der er forsket meget i hypnose. Der findes over 12.000 studier af høj kvalitet, der bakker brugen af terapeutisk hypnose op, og som kan påvise hypnotiske fænomener. Nogle forskere mener, at det er en psykisk tilstand, der adskiller sig fra normaltilstanden f.eks. i form af trance. Andre mener, at bevidsthedens kritiske sans er passiviseret i en mental fokusering. J-hypnose mestre både scene/show hypnose og også hypnoseterapeut i klinikken i Vejle. 

Hyonose mod sukkertrang

Hypnose mod sukkertrang har vist sig særdeles effektiv, og langt overvejende del af de klienter der har været i hypnosebehandling har en positiv effekt, mange oplever øget energi, bedre nattesøvn og generelt bedre velvære. 

Hvordan påvirkes vi med hypnose mod sukkertrang?

Hypnose kan oplevet på mange forskellige måder, men langt de fleste oplever en form for dagdrømme-tilstand, hvor man er åben og modtagelig for forandringer. Der vil før hver behandling være en grundig samtale, hvor behandleren sporer sig ind på problemstillingen samt der vil selvfølgelig være den tid der skulle være brug for, både for at være sikker på problemstillingen og der skal naturligvis være god tid for klienten, til evt. spørgsmål. Hypnose mod sukkertrang kan du læse mere om her. 

info hypnose sukkertrang

Skulle du have sprøgsmål om hypnose eller hypnoterapi mod sukkertrang, kan du altid kontakte j-hypnose, og få en tid til en uforpligtigende samtale enten i klinikken eller over telefonen. J-hypnose kan kontaktes på +45 30502503 eller [email protected]  du kan også læse om sukkertrang og behandling her