Få mere styr på dine online køb

Når det kommer til onlinehandel, så er der nogle enkelte der helt vilde med det.

Det er dog også en lidt dyr hobby at have. Det kan også være at nogle måneder spænder lidt ben for at du kan dyrke den som du plejer. Det kan være der pludselig købes ny fryser eller at bilen måske skal have nye dæk. Det er de måneder hvor konto så pludelig er tom efter den første uge.

Her kan du nu få en ny smart konto, der gør at du kan flytte de store uforudsette udgifter. Dermed kan du så bedre få råd til det du gerne vil have råd til. Kontoen er specielt lavet til online køb. Så kommer der nogle øv køb, så kan du bruge den smarte afbetalingskonto. Her kan du så købe alt mellem himmel og jord på samme afbetaling. Varer som tøj, frækt lingeri, sko, legetøj, elektronik, værktøj, mad, møbler ja endda sexlegetøj

Det er utrolig nemt at bruge den og du skal stort set ikke lave om på dine vaner. Den kan nemlig anvendes i stort set alle danske webshops. Det gode er at du slipper for en masse små lån, da du nu kan slå alle køb sammen i et.

Hvordan skal den så bruges når du skal handle ?

Når du køber ind online, kan du så nu bruge den nye betalingsmåde. Du smider dine varer i kurven og vælger den, frem for kort eller mobilepay når du skal aflsutte købet. 

Beløbet trækkes nu ikke på din konto, det trækkes på din nye konto. Her samles det til en fælles afbetaling, du så kan styre nemt via deres webside. Her kan du afgøre hvor hurtigt den skal betales retur og hvor store bidder der skal trækkes hver måned. Det gør at du nemt kan flytte et par ubehagelige betalinger til andre måneder.