Eksperimenter med par vibrator sammen

Mange oplever, at sex og intime situationer er fantastiske, når man lige har mødt hinanden. Det kan være, at man har sex dagligt, og slet ikke kan få nok af hinanden. Det er en af de ting, som kendetegner den første fase i et parforhold. I denne fase vil man opleve, at man ikke kan se dens anden fejl og man kan nærmest få et lykkesus i maven, når man tænker på den anden person. Efter noget tid vil det måske være lidt sløvere med at have sex med hinanden. Måske finder man ud af, at man synes, at det er lidt kedeligt efterhånden. Er det tilfældet, er der mange forskellige ting man kan gøre. Noget af det, som mange vælger at gøre er at købe en form for sexlegetøj. Mange starter ud med en par vibrator, som bruges af mange mennesker til at stimulere hinanden med.

Bedste par vibratorer

En par vibrator er god for begge parter

Når folk hører om en par vibrator, kan det være, at de tror, at der er tale om en vibrator, som begge parter opnår nydelse fra samtidig. Og det kan man da også på sin vis kalde mange af de par vibratorer, man finder på markedet. De er vidt forskellige så derfor kan det være lidt svært at skelne mellem, hvad der kan betegnes som en par vibrator, og hvad der ikke kan betegnes som en par vibrator.

En af de redskaber, som rigtig mange par starter ud med, er en wand. Det er et stykke par sexlegetøj, som kan stimulere begge parter. Hvis I er flere end to i den pågældende seksuelle relation kan den også sagtens bruges her. Mange vil blive forvirrede når de kigger på denne par vibrator. Det er nemlig et ret stort redskab, som de fleste forbinder med et massageapparat. Og ganske rigtigt blev dette redskab også først lavet til at give massage. Med tiden er der dog flere og flere der bruger det seksuelt. Det er et stort redskab, som kan stimulere forskellige erogene zoner hos alle mennesker, uanset hvordan man ser ud og hvad man har mellem benene. Derfor kan man eksperimentere med den og finde ud af, hvordan den fungerer bedst for lige netop jer.

Sexlegetøj kan både have kraftige og stille vibrationer

Stort set alle de par vibratorer du finder på markedet har forskellige slags vibrationer. Der er blandt andet dem, der har meget kraftige vibrationer. For nogle mennesker kan dette være ekstra pirrende. For nogle mennesker kan disse kraftige vibrationer dog også være for meget, og derfor ville den person aldrig købe en vibrator med kraftige vibrationer. Der er dog også dem, der elsker mange vibrationer.

Hvis både du og din partner er vild med de helt intense vibrationer, kan I købe en par vibrator sammen og nyde, at I sammen kan få en endnu større stimulans, end I plejer på en helt almindelig dag.

Er man i tvivl, kan man også købe sexlegetøj, der har mange forskellige programmer og forskellige grader af vibrationer. På den måde bliver begge parter glade.