Boligstil & Design

DIN GUIDE TIL SUPER LÆKKER TIDLØS LIVSSTIL & BOLIGSTIL

Velkommen til en anderledes & spændende netblog om boligdesign.

Boligstil & livsstil med et touch af sjæl & charme. Bolig & Have Design / Online. Vi bestræber os på at tilbyde dig unik inspiration, som ikke findes overalt. Vores produkter skal være i god kvalitet til en fair pris og have lækkert langtidsholdbart design.

Bloggen her er også til for dig. Måske har du spørgsmål eller eftersøger et bestemt produkt. Her på siden er alle velkommen til at være med og komme med tips & gode råd. Vi har satset på utraditionel speciel interiør & eksteriør der skiller sig lidt ud fra mængden og har den holdning, at det altid skal være spændende og inspirerende at besøge os online. Vores stærke side er unikke gaver til både hende & ham / ude & inde. Specialiteter som kun findes hos os.

Det er vores ønske at præsentere smukke produkter som er hentet ind fra det meste af verden. Det har vi egentlig gjort helt fra starten af og det lader til at vi helt automatisk kommer til at matche den nye trend i 2011 – nemlig Ethno Chic trenden som netop er et mix af alverdens kulturer i skøn forening med top moderne boligstil. Det lade sig være både mønstrede tekstiler, brugskunst samt lækre orientalske lamper og andet unik boligtilbehør/interiør.

Et andet rimeligt nyt tiltag i vores netbutik er en omfattende kollektion af modesmykker til Mænd og Kvinder i alle aldersklasser. Det var en rigtig god beslutning:-) – Rigtig mange af vores kunder køber har rost vores smykkeudvalg som spænder lige fra top stilede designs til 100% håndlavede klassiske unika smykker fra vores egne Danske smykkedesignere. Det har selvfølgelig motiveret os til hele tiden at udbygge sortimentet for at inspirere og tilgodese alle de forskellige mennesketyper der handler i shoppen. Oven i hatten får du de billigste smykker med gratis levering i Danmark, da vi selv står for import udenom fordyrende mellemled. Fordelen ved den fri levering er at du kan handle igen og igen hvis du vil supplere, eller du havde glemt noget i første omgang