Bliv bedre til at falde i søvn om aftenen

Kender du det med, at du ligger og vender og drejer dig om aftenen, fordi du ikke kan falde i søvn? Det kan være rigtig frustrerende ikke at kunne falde i søvn, men det kan også gå rigtig meget ud over dit humør og energiniveau den efterfølgende dag. Derfor er det vigtigt at få sin søvn.

Skift skærmen ud med en bog

Selvom vi godt ved det, er de fleste af os dårlige til det. At få lagt mobilen fra os. Det blå lys fra din mobil er med til at fortælle din hjerne, at du skal være vågen. Derfor er det bedst at lægge mobilen væk et godt stykke tid før, du skal i seng. Hvis du alligevel savner noget at ligge og lave, inden du skal sove, kan du i stedet have en bog liggende ved din seng, som du kan læse lidt i. Det vil du opleve at blive langt mere afslappet af.

Sex før sengetid gør dig træt

Hvis du har problemer med at falde i søvn om aftenen, burde sex før sengetid faktisk kunne hjælpe på det. Når du oplever tilfredsstillelse og seksuel aktivitet, vil kroppen blive dejlig afslappet efterfølgende. Desuden kan det være udmattende, så du vil opleve en fysisk træthed også. Alt i alt burde sex før sengetid fungere som den perfekte sovepille. Hvis ikke du har nogen fast partner, kan du sagtens klare det selv med noget sexlegetøj.

Du kan blive klogere på emnet omkring sex før sengetid lige her.  

Gør din krop træt

Hvis du gerne vil kunne falde lettere i søvn, kan det hjælpe at være rigtig aktiv i løbet af dagen, så din krop bliver træt. Hvis du har mod på og lyst til det, kan du melde dig ind i et fitnesscenter. På den måde kan det lettere blive til en vane med regelmæssig motion. Dog er fitness langt fra for alle, så du kan sagtens bevæge dig på mange andre måder. Du kan dyrke motion derhjemme, løbe ture i naturen, gå lange ture el.lign.