Billig royal blå taskeparaply med stor skærm – Hugo

Billig royal blå taskeparaply stor diameter på 97 cm købes her

At have en god paraply er utrolig vigtigt, når man lever i tempereret kystklima, som det vi har i Danmark, da det giver utrolig regnfuldt vejr, som rammer hele året rundt og ikke kun i perioder. Der er derfor smart, hvis man altid har en billig royal blå taskeparaply med sig, så man ikke konstant er nødt til at købe en ny, hver gang vejr bliver lidt for udfordrende. Dog skal en paraply også være i en vis kvalitet og samtidig også have et udseende, der gør, at man har lyst til at gå med den.

Stor billig blå taskeparaply hurtig levering fx i morgen

Netop dette finder man i denne paraply i farven royal blå, som er denne helt særlige blåfarve, der på den ene side er iøjefaldende, men som samtidig også passer perfekt ind i det skandinaviske udtryk. Der er ingen tvivl, at det er en fordel, at paraplyen er ensfarvet, da en paraply, som skal fungere som den billig royal blå taskeparaply, der ligger fast i tasken, og dermed også skal passe til det meste tøj.

Samtidig er det selvfølgelig at foretrække, at paraplyen ikke er for stor, da man også er nødt til at bære rundt på den, når man ikke bruger den. Denne automatisk taskeparaply måler en længde på 28 cm, når den er foldet sammen, hvilket er perfekt til at have i håndtasken.

Smart og billig blå taskeparaply købes her nu

Paraplyen i royal blå koster 149 kr, men hvis man køber for 150 kr., kan man få fri fragt hos GLS, hvilket helt klart er at fortrække. Det kan derfor sagtens svare sig, hvis man køber mere end to, da man da vil få fri fragt. Man kan vælge at købe en billig royal blå taskeparaply til sig selv og en til sin partner, eller man kan købe en paraply til alle familiens medlemmer. Det er ikke kun økonomisk, for der er heller intet værre end at dele paraply med andre, også selvom paraplyen måler en diameter på 97 cm.

Køb en royal blå paraply til dig og din partner

I Danmark er man sjældent så heldig, at man får regnvejr uden en smule blæst. Derfor er det også utrolig vigtigt, at paraplyen er af god kvalitet, og samtidig også er stormsikker. Denne billig royal blå taskeparaply er stormsikker, og kan derfor slås op uden bekymringer for at få en ødelagt paraply inden for 5 minutter.

Derudover er skaftet af aluminium og har en polyesterskærm med DuPont Teflon coating, hvilket gør den god mod selv det voldsomste regnvejr.

Du ankommer i dit nydeligste tøj til et udendørs arrangement med arbejde. I når kun lige at sige hej, før det begynder at regne. Det eneste, du har, er din datters lyserøde paraply med bamser på, som ligger et sted ude i bilen – så du står nu i et dilemma. Skal du hente den, og lade din professionelle aura og din autoritet blegne? Eller skal du sjoske våd og kold rundt resten af dagen? Uanset hvilke af de to muligheder du vælger, så bliver det ikke i dag, du får overbevist chefen om, at du fortjener en forfremmelse. Få her købt en smart royal blå paraply så du ikke kommer ud for dette i virkeligheden.

Dette er selvfølgelig et opdigtet scenario, hvorfor det ikke er sikkert, at det er noget, der hverken er sket, eller vil ske, for dig. Men du kender garanteret det med at stå og mangle en paraply på et virkelig dårligt tidspunkt – eller måske det med at have en rigtig grim eller kikset paraply. Her kan du købe en lækker højkvalitets royal blå paraply i en frisk og flot royal blå farve for kun 149 kr. – og køber du én med til din kæreste. Det er ikke bare en flot paraply. Den er også yderst praktisk og slidstærk!

Køb her billigt en flot royal blå paraply

Med en sammenfoldet længde på sølle 28 cm kan denne royal blå paraply snildt være i tasken eller bilen. Så har du den altid har lige ved hånden, når regnskyerne gør sit indtog. Du har muligvis haft dårlige oplevelser med paraplyer, der kan foldes sammen: De går hurtigt i stykker. Men det er sikkert fordi, du har købt dem i en souvenirbutik eller en billigbutik. Hvorfor bruge mange penge på noget så kedeligt, som en paraply? Jo, fordi du risikerer at den billige model går i stykker ved første vindstød. Denne royal blå paraply, med aluminiumskaft og stærke ribber (de små stænger, som skærmen beklæder), vil ikke svigte dig.

Med en diameter på 97 cm og en polyesterskærm med DuPont Teflon Coating, kan du også stole helt og holdent på, at din nye paraply kan beskytte dig mod dråberne. Uanset hvor mange der kommer ned fra himlen ad gangen! DuPont er eksperter på området – for det var dem, som opfandt teflon tilbage i 1938. Du er med andre ord garanteret en paraply, hvor der ikke er sparet på en eneste detalje eller et eneste materiale. Med den smukke royal blå farve, får du her den perfekte kombination af praktisk og æstetisk design

Køb her en smart og flot royal blå paraply der oven i købet er storm sikker. Den har en diameter på 97 cm, fylder intet i tasken. Køb den billigt her nu

Facts om billig royal blå taskeparaply

Hugo paraplyen vejer 339 gram.

Diameter 97 cm

Længde af billig paraply når den ikke er i brug er blot 28 cm.

Betjenes automatisk

Vi har også 15 andre paraplyer i denne serie der hedder Hugo billig royal blå taskeparaply

Mangler du en billig royal blå taskeparaply i den smukke royal blå farve så køb den billigt her. Denne taskeparaply fylder intet i tasken, den måler kun 28 cm.