Vægure og Bordure

Her finder du en side med fede billige flotte vægure og bordure. Et ur behøver ikke at være kedelig og intetsigende. Hvorfor ikke se om du kan matche din øvrige indretning og stemning i din bolig. Vi kigger jo alle på uret flere gange om dagen og det kan ligeså godt være en fornøjelse.

Igen er de gamle stationsure blevet utrolig populære. Her kan du nøjes med ét ur som kan ses fra 2 sider. Herover en de luxe model i antik sølvmetal i super flot kvalitet.

Er du til de mere rustikke og barokke ure kan du også finde dem på nettet. De tiltaler ofte den nostalgiske del af os og giver en dejlig rolig og uforgængelig tone i hjemmet.

Lækkert ur med flot mønster som er håndlavet i Indien. Lidt karismatisk design med et eksklusivt look.

For at synliggøre at fede ure ikke behøver koste en formue, er her et billigt vægur i hardwood. Prisen ligger imellem 149,- & 179,- hos netbutikkerne. Super flot ur til billige penge.

Smukt tidløst og håndlavet bordur i mønstret metal. Orientalsk præg i flot finish. Kan købes hos SoMo-Art Online.

Måske har du observeret at din nabo eller andre du kender kunne have glæde at et flot bordur eller vægur. Ure som disse er også lækre gaveideer til din nabo eller andre i din vennekreds.